Recensies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik wist niet wat ik er van tevoren van moest denken, maar ik heb heel veel over mezelf geleerd in een korte tijd. En dat kan ik zowel in mijn werk als privé gebruiken. Ik heb al tegen diverse collega’s gezegd dat ze ook moeten gaan, maar ik begrijp hun drempel. Had ik zelf ook.
John, Koog aan de Zaan, 55 jaar.


Een buurmeisje van mij heeft veel geleerd bij Sandra over haar onzekerheid.
Door haar ben ik ook gegaan en ook ik heb er heel veel van geleerd.
Ik durf nu veel meer. Melanie (16)


Bij Sandra heb ik een geheim kwijt gekund waar ik al heel lang mee liep. Zij veroordeelde me niet en gaf me ook een hele andere kijk op deze casus. Dat was een eyeopener, waardoor ik mezelf weer prima vond en dat was eigenlijk al heel lang geleden. Ik ben zo blij dat ik die stap gezet heb. Ze is ruimdenkend en heel betrokken.
Iris, 23 jaar.


Ik had gelezen dat het gemiddelde aantal sessies bij
Sandra 5 a 10 was. Ik was een wrak toen ik binnenkwam
en ik heb gelijk tegen haar gezegd dat ik verwachtte
dat ik wel 20 sessies nodig zou hebben. Na 6 sessies
was ik helemaal klaar. Ongelofelijk. (Linda 43).


Ik kijk er iedere keer weer naar uit om naar Sandra toe te gaan. Hoe ik me ook voel, ik voel me altijd (nog) beter als ik er vandaan kom. Ze maakt alles zo simpel, of ik en mijn vriendinnen maken alles altijd zo moeilijk. Maar ik leer er veel van en ik merk al veranderingen bij mezelf. Soms denk ik dat ik er al ben, maar dan val ik toch weer terug in mijn oude gedrag. Maar door de inzichten die ik heb gekregen weet ik dat het goed gaat komen.
Sharon, 26 jaar.

Na mijn scheiding 6 x bij Sandra geweest. Heeft me erg geholpen om alles
op een rijtje te zetten. Dat was in die fase wel even nodig..
Zou ik iedereen aanraden. (René 46).

Ik kom graag bij Sandra. Ze heeft een prachtig huis en ontvangt me alsof ik een gast ben i.p.v. een cliënt. Ze neemt ruimschoots de tijd. Het gebeurt vaak dat een sessie anderhalf uur duurt i.p.v. een uur en daar rekent ze niets voor. En ze weet ook echt wel waar ze het over heeft. Het is niet alleen gezellig.
Nel, 57 jaar.

In het totaal ben ik maar 6 x geweest. Het lijkt heel weinig, maar ik ben een ander mens geworden. Ik ga nooit meer terug naar wie ik was. Ik ben nu veel gelukkiger. Ik weet nu dat ik mezelf helemaal gek maakte met in te vullen hoe anderen over me dachten. A: Ik weet niet hoe anderen over me denken en B: So what als ze het wel denken. Thanks hoor Sandra en ik ga je aan iedereen aanraden.
Naomi, 32 jaar, Zaandam.

Ik ben Karel, 33 jaar oud en had nog nooit een relatie gehad. Ik twijfelde heel erg aan mezelf en had helemaal geen zelfvertrouwen meer. Ik dacht dat niemand me leuk vond en ik durfde bijna geen gesprek aan te knopen met mensen. Door Sandra weet ik dat het allemaal bij mij lag. Het was een selffulfilling prophethy. Ik zie het nu in. We hebben aan mijn zelfvertrouwen gewerkt, ik ben allerlei activiteiten gaan doen en heb nu best veel nieuwe kennissen/vrienden. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet. En ik geloof er nu ook in dat die relatie ook nog wel gaat komen.

Niemand had een idee dat het niet goed ging met mij. Ik heb een leuke baan, een man en een kind. Ik kon er met niemand over praten, want iedereen verklaarde me voor gek. Alleen het luisterend oor van Sandra was al heel fijn, maar ze deed veel meer dan dat. Ik heb handvatten gekregen waar ik nu zelf mee aan de slag moet.
Janine, 48 jaar.

Toen ik mijn verhaal deed bij Sandra vertelde ze me dat ik tegen een burn-out aanliep. Door haar steun en tips is het uiteindelijk niet zo ver gekomen en heb ik nee leren zeggen op mijn werk. Dat vond ik in het begin nog niet makkelijk, maar het gaat me steeds beter af. Ik ben blij dat ik op tijd gegaan ben. Ik had het absoluut niet veel langer volgehouden. Tegen iedereen die in dit schuitje zit, zou ik zeggen: Zoek hulp. Ik heb in het totaal 7 sessies gehad. Dat is toch niets. Wat ik nu geleerd heb, neem ik mijn hele leven mee.
Monique, 24.