Wie ben ik?

Wie is Sandra de Haan?

Ik ben geboren in 1964. Ik ben getrouwd en ik heb geen kinderen. Ik ben opgegroeid in Noord-Brabant en woon in Koog aan de Zaan.
Na mijn middelbare school ben ik naar Londen verhuisd waar ik twee jaar gewoond en gewerkt heb.
Op mijn 21ste ben ik als agent begonnen bij de Amsterdamse politie en heb sindsdien diverse functies bij de politie gehad. In 1998 ben ik gestart als docent op de Politieacademie. Hier ben ik jaren ook werkzaam (geweest) als vertrouwenspersoon, leerprocesbegeleider en studieadviseur. Momenteel ben ik parttime werkzaam als trainer en examinator en train ik ervaren coaches en praktijkbegeleiders in het vak coachingsvaardigheden.

In 2007 heb ik hiernaast mijn eigen coachings- en counsellingsbedrijf opgericht. Ik heb hiervoor diverse opleidingen afgerond, waaronder een opleiding aan de academie voor coaching- en counselling tot coach-counsellor, een opleiding tot gecertificeerd faalangst trainer, een opleiding voor NLP-practitioner, een opleiding transactionele analyse, een opleiding vertrouwenspersoon, een opleiding persoonlijke effectiviteit en de opleiding voor trainer praktijkbegeleiders.

Door mijn achtergrond heb ik vaak situaties meegemaakt waarin mensen geen uitweg meer zagen. Toch is een situatie zelden zo uitzichtloos als men denkt. Het gaat om loskomen van vastgeroeste ideeën, om weer op andere manieren naar problemen te kijken, ermee om te gaan en vooral om in beweging te komen. Hierbij zou mijn hulp uitkomst kunnen bieden.

Waarom zou je mij uitkiezen als coach-counsellor?

Ik kan veranderingen in je teweeg brengen die je waarschijnlijk zelfstandig niet bereikt zou hebben. Mijn kracht zit hem in een grote dosis positivisme, levenservaring en betrokkenheid.
Ik geloof erin dat bepaalde dingen je natuurlijk wel overkomen, maar dat het je eigen beslissing is hoe je daarmee omgaat. Een prettig leven is niet alleen een kwestie van geluk hebben, maar ook van de juiste keuzes maken, beslissingen nemen en ja of nee durven zeggen. Zo is bijvoorbeeld pijn wat je meemaakt, maar lijden wat je er zelf van maakt.

Ik werk vanuit huis. Ik werk eventueel ook ’s avonds.

Prijs
Al vanaf 2007 is mijn uurtarief €50,00. De meeste verzekeringen vergoeden deze kosten niet. Ik vind het zo belangrijk dat deze hulp betaalbaar blijft, dat ik daarom dit lage uurtarief hanteer.
Kun je je dit ook niet veroorloven, neem dan toch contact op.